Sinterklaas en de Neuroloog

Sinterklaas is nog even in het land. En gelukkig heeft hij ook aan mensen met multiple sclerose gedacht. Omdat hij weet dat die praktisch geen verzadigd vet mogen eten (en dus geen pepernoten, etc.), geeft hij ze dit jaar wel iets heel bijzonders. Je kunt nu helemaal gratis en voor niets één van Swanks artikelen downloaden. Je kunt dit artikel natuurlijk helemaal voor jezelf houden, maar waarom zou je het niet ook aan je neuroloog geven? Vooral al hij weer eens begint over het feit dat MS diëten onbewezen zijn. Natuurlijk kun je hem ook nog de samenvatting van Swanks artikel in de Lancet geven. Want Sinterklaas weet dat de Lancet het lievelingsblad is van elke medisch wetenschapper! In beide artikelen staat het wetenschappelijk bewijs voor het Swank dieet. En mocht je dit bericht lezen na het Sinterklaasfeest, dan heb je nog altijd kerst, Pasen, Pinksteren, Allerheiligen, Werelddierendag, je oma’s verjaardag, etc. om de artikelen te geven; cadeau’s voor je neuroloog het hele jaar door!

2 gedachten over “Sinterklaas en de Neuroloog”

  1. Hello there fellow MS’er! Ik hoop deze reactie je in goed gezondheid vindt. Nou dat het is tijd voor Santa Claus; wishing you a very jolly X’mas and a very happy New year! Viva la Jelinek diet.

  2. Het zooo met je eens!En eigenlijk zijn de ms’ ers niet in staat de oplossing zelf te vinden zoals wel is gelukt..maar het radbout ziekenhuis sluit niet voor niks zijn ms afdeling.er moet actie komen van jelinekkers …in ieder geval genoeg om iedereen wakker te maken!
    Groet herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.